Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Martina Gebhardt

Biodynamische natuurcosmetica

Martina Gebhardt

Martina Gebhardt is het Demeter gecertificeerde merk van Martina Gebhardt. Door haar opgericht en het is dan ook Martina die nog steeds aan het roer staat. Geen anonieme aandeelhouders dus en dat persoonlijk uit zich ook in haar benadering van vrouwen en mannen.

Anti-aging

Schoonheid is niet uiterlijk vertoon maar gaat ook om identiteit en individualiteit. Anti-aging klink bijvoorbeeld nogal negatief, alsof het een verloren gevecht is tegen de schoonheid van ooit. Martina is een alternatieve weg ingeslagen en noemt het liever happy-aging. Voldoe aan jezelf en niet aan een schoonheidsideaal. Mensen zijn ook mooi met het klimmen der jaren en daar horen mooie rimpels bij.

Over Martina Gebhardt

Martina laat zich niet meeslepen door de laatste trends. Ze heeft een poosje in Utah USA gewoond en teelde daar de kruiden die later in de Utah mannenserie terecht kwamen. Iemand vertelde haar daar eens dat Nicole Kidman in een interview in een blad had gezegd dat ze háár producten gebruikte en Martina vroeg verbaasd: ‘Wie is Nicole kidman?’ Ze volgt niet iedere trend maar gelooft in haar eigen producten, al 35 jaar lang. Misschien niet zo heel spannend, maar wel consequent goed.

Ingrediënten

De producten van Martina Gebhardt zijn helemaal 100% natuurlijk en de grondstoffen zijn puur. Waardevolle oliën en boters, echte essentiële oliën en Spagyrische essences. Haar oudste samenstellingen zijn nog op basis van de oude Egyptenaren die als geen ander prachtige crèmes konden maken zonder synthetische conserveermiddelen, emulsies , stabilisatoren en parfums. Die waren toen simpelweg nog niet bekend.

Wolvet

Als belangrijk ingrediënt bevatten de crèmes schapenwolvet ofwel Lanoline, een extreem waardevol natuurlijk materiaal dat erg overeenkomt met het vet op onze eigen huid. Het ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid. 

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Er wordt geen gebruik gemaakt van uitdrogende glycerine en met uitzondering van de toncis zit er geen alcohol in de producten. Door de glazen verpakking, stabiele formules, de hygiënische manier van verpakken en de natuurlijk essentiële gaan de producten lang mee, maar hebben wel een uiterste verkoopdatum. 

Martina Gebhardt is een prachtig merk met een bijzonder verhaal waarmee een ondernemer zich kan onderscheiden. Daarvoor zoekt Natrada partners die het merk op een gedegen wijze op willen bouwen in hun winkel of praktijk. Meer weten? Neem contact met ons op.

Naar alle MerkenBekijk de producten van Martina Gebhardt

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge