Wijngroothandel Natrada Importeur en groothandel voor Europese biologische wijnen

Als importeur en wijn groothandel biedt Natrada een zeer uitgebreid assortiment biologische wijnen uit de bekende Europese wijnstreken. En continu zijn we op zoek naar nieuwe pareltjes om ons aanbod biologische kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk verder uit te breiden. Bekijk onze wijnmerken.Wijngroothandel Natrada

Profiteer van onze kennis en ervaring

Bent u op zoek naar mooie en betaalbare biologische wijnen, maar mist u de kennis en ervaring om de wijnen gegarandeerd succesvol te verkopen? Wijngroothandel Natrada heeft uitgebreide kennis en ervaring in huis. Wij ondersteunen u graag. Zodat u makkelijker verkoopt en uw klanten naar huis gaan met de biologisch wijn die zij zoeken.

Het verhaal laat de wijn leven

Iedere wijn heeft zijn unieke verhaal. Wij kennen de verhalen bij de wijnen in ons assortiment en delen die graag met u. Want juist de unieke verhalen laten de wijn leven. In combinatie met mooie etiketten, een passende presentatie en de juiste kennis over de smaak, wijnsoorten en passende spijzen, adviseert u eenvoudig een passende wijn aan iedere klant. Verkopen van biologische wijnen wordt zo makkelijker en leuker. Uw klanten gaan tevreden de deur uit!

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wijnen en het samenstellen van een uitgebalanceerd wijnassortiment.

Bel voor een persoonlijk inkoopadvies

Groothandel in wijn met uitstekende service

Niet goed, geld terug

Bij niet veel groothandels in wijn krijgt u uw geld terug als de wijn niet is wat had verwacht. Natrada groothandel in wijn doet dat wel. Dat is onze service. U bestelt bij ons net zo makkelijk kleine als grote orders. Is de kwaliteit of smaak van de wijn anders dan u had verwacht? Dan stuurt u de bestelling kosteloos naar ons retour. U ontvangt uw geld terug, zonder verdere kosten.

Klant worden bij wijngroothandel NatradaUnieke collectie biologische kwaliteitswijnen

De kennis en ervaring die wij als wijn groothandel hebben opgebouwd, zetten we graag in om u te adviseren op het gebied van biologische wijnen en biologische verzorging.

 • Scherpe prijzen en aantrekkelijke marges
 • Interessante (pallet)acties
 • Wijn met een goede smaak en uitstraling
 • Authentieke wijnverhalen en hoge omloopsnelheid
 • Uitgebreide promotionele ondersteuning
 • Goed advies en betrouwbare leveringen
 • Eenvoudig bestellen (en geen administratieve rompslomp)

Omdat we zowel de winkelvloer als de wijnboeren waar we onze biologische wijn inkopen goed kennen, kunnen we goed adviseren over de beste biologische wijnen voor uw zaak.
Telefonisch of online.

Neem contact op voor een passend wijnadvies

Skal Biocontrole
cosmos_ecocert
Omfietswijn
Vegan
eu-biolabel

Enkele veelgestelde vragen over het verkopen van wijn

Er bestaat wel eens onduidelijkheid over het wel of niet mogen verkopen van wijn.
Hierbij enkele vragen en bijhorende antwoorden hierover.

Mag ik wijn verkopen in mijn winkel?

Ja dat mag, mits je de geldende regels in acht neemt. Een supermarkt, biologische winkel, levensmiddelenwinkel (dus ook kaaswinkel, traiteurzaak en delicatessenwinkel), tabakszaak, snackbar of slijterij, mag drank verkopen met een alcoholpercentage van minder dan 15%. Je mag geen wijn verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Je bent verplicht om het identiteitsbewijs te vragen om de leeftijd vast te stellen. Dat geldt ook bij verkoop op afstand. Supermarkten, slijterijen, webshops, wijnkoeriers en online eetbezorgdiensten zijn van bestelling tot en met bezorging verantwoordelijk voor de leeftijdscontrole.

Als een alcoholhoudend product boven de 15% uitkomt dan heb je een drank-en horecavergunning of slijterijvergunning nodig.

Verkoop je zwak-alcoholhoudende drank (met minder dan 15% alcohol)? Dan mag je in je winkel geen drank laten proeven. Voor het schenken van alcohol heb je dan een drank- en horecavergunning nodig.

Mag ik wijn verkopen op de markt?

Nee, je mag geen wijn of andere alcoholische producten verkopen of schenken op een (waren)markt. 

Mag ik wijn verkopen op een evenement?

Voor het schenken van wijn tijdens een evenement, heb je een ontheffing Alcoholwet nodig. Hetzelfde geldt voor kant-en-klare mixdranken.

Mag ik wijn verkopen als particulier?

Nee, je hebt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Je moet ingeschreven staan als supermarkt, biologische winkel, levensmiddelenwinkel (dus ook kaaswinkel, traiteurzaak en delicatessenwinkel), tabakszaak, snackbar of slijterij zijn. Verkoop je op afstand, dan moet je vallen onder supermarkten, slijterijen, webshops, wijnkoeriers en online eetbezorgdiensten. Je bent dan van bestelling tot en met bezorging verantwoordelijk voor de leeftijdscontrole.

Heeft u hier vragen over? Of wilt u wijn inkopen?

Neem contact op

Organic Wine ConceptCompleet wijnassortiment met uitgebreide verkoopondersteuning

Het Organic Wine Concept van wijngroothandel Natrada is een complete selectie van 25 biologische wijnen. Met deze zorgvuldig gekozen wijnen heeft u direct een volledig uitgebalanceerd wijnassortiment in huis.

De wijncollectie van het Organic Wine Concept is samengesteld door onze registervinologen.

Alle wijnen voldoen aan de belangrijkste eisen:

 • Excellente smaak en kwaliteit
 • Superscherpe prijs
 • Een bijzonder verhaal

Meer verkopen met professionele promotie

Het unieke aan het Organic Wine Concept is de uitgebreide promotionele ondersteuning die u krijgt. Alle biologische wijnen zijn voorzien van passende schapkaartjes, het Organic Wine Logo, een duidelijke smaaktypering en het verhaal achter de wijn. U beschikt over alle verkoopinformatie die u nodig heeft. Dit totaalconcept maakt het eenvoudig uw klanten goed te adviseren en uw wijnverkoop aanzienlijk te vergroten. 

Meer over Organic Wine Concept

Klant worden bij wijngroothandel NatradaBreed assortiment biologische kwaliteitswijnen

Als wijngroothandel is Natrada graag uw partner en specialist op het gebied van biologische wijnen.

 • Scherpe prijzen en aantrekkelijke marges
 • Interessante (pallet)acties en hoge omloopsnelheid
 • Wijn met een goede smaak en uitstraling
 • Authentieke wijnverhalen
 • Uitgebreide promotionele ondersteuning
 • Goed advies en betrouwbare leveringen
 • Eenvoudig bestellen (en geen administratieve rompslomp)

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement