Klant worden van Natrada?

Als importeur en groothandel is Natrada de specialist voor biologische verzorgingsproducten en biologische wijnen. Natrada distribueert en ondersteunt merken die biologisch gecertificeerd zijn volgens EcoCert/Cosmos of het EU bio label. De leveranciers die Natrada voor de Nederlandse markt vertegenwoordigt zijn sterke merken en pioniers in de biologische branche. Natrada werkt exclusief samen met de grootste bio-cosmeticaproducent van Scandinavië, Urtekram, dat al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw bestaat. Speick bestaat nog langer en veel van onze biologische wijnboeren zijn familiebedrijven waar meerdere generaties elkaar hebben opgevolgd. Maar ook met de grootste bio wijnmaker van de wereld, het veelvuldig bekroonde Mureda, hebben wij een samenwerking. Van een aantal merken leveren wij meerdere labels, zodat ze geschikt zijn voor meerdere afzetkanalen in detailhandel, groothandel of Horeca.

checkDNA

Het belangrijkste voor ons is dat de merken en bedrijven hun ‘roots’ nooit vergeten zijn, biologisch is voor hen geen ‘rage’ maar onderdeel van hun DNA. Van diverse shampoos tot dagcrèmes, van Cava tot Spumante, zij maken het product en Natrada zorgt voor een hoge omloopsnelheid en goede marge voor speciaalzaken en groothandels. Bio zit ook in ónze genen, net als dat er ondernemers- en winkelbloed door onze aderen stroomt. Daardoor kunnen we goed commercieel met je meedenken. Van palletacties van één of enkele soorten op de winkelvloer, tot een uitgebalanceerd assortiment op de schappen. Voorop staat een nauwe, eerlijke en prettige samenwerking met zelfstandige detaillisten en groothandels.

checkDivers biologisch bestellen

Natrada zorgt voor een eenvoudig te bestellen, prachtig en divers assortiment van vakkundige fabrikanten van biologische persoonlijke verzorging en biologische wijnen. De verpakkingen hebben een professioneel en eigen uiterlijk. Van zwierig Italiaans tot modern Scandinavisch en mooi vormgegeven Duits design. Uiteraard controleren wij of alles aan de meest recente Europese wetgeving voldoet.

checkLogistiek

Alle producten zijn ontwikkeld in eigen kelders en de cosmetica in eigen laboratoria door professionele R&D afdelingen. Uiteraard zijn voor de handel alle logistieke gegevens beschikbaar en hebben alle producten een EAN code. Met een paar bedrijven hebben we de mogelijkheid om eigen labels te ontwikkelen, zodat ze geschikt zijn voor meerdere afzetkanalen in detailhandel, groothandel of instellingen. Jarenlange ervaring op gebied van catagory management, detailhandel en met speciaalzaken in het bijzonder, zorgen voor optimale ondersteuning voor ondernemers.

checkMakkelijk bestellen, betrouwbare leveringen

Met ons centrale warehouse in Zwolle zorgen wij voor snelle, betrouwbare en nauwkeurige leveringen. Bestellen kan heel eenvoudig telefonisch, via de e-mail maar ook per handterminal aan de hand van schapstrips en barcodes. Ons gespecialiseerde vervoer levert dagelijks door het hele land (bij voorkeur op dinsdag of donderdag).

checkPromotionele ondersteuning

Natrada levert bij acties gratis posters voor in de winkel en voor op het buitenbord. Ander POS-materiaal bestaat uit brochures, samples en testproducten om voor de te verkopen producten te plaatsen. Natrada ondersteunt u rechtsreek op de winkelvloer of online door middel van social media. Natrada speelt met speciale producten in op Moederdag, Vaderdag, Pasen en kerst.

checkBent u ondernemer, catagory manger in wijn of persoonlijke verzorging of wilt u klant worden bij Natrada?

Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerk(st)ers helpen je graag! Natrada hanteert 25 doosjes van 6 flessen (assorti) als minimale en franco levering. Indien je als ondernemer deze minimale hoeveelheden niet haalt, kun je contact met ons opnemen.

checkBranche-brede kennis

Speciaalzaak maar nog geen specialist in biologische persoonlijke verzorging? Het ontbeert u nog aan kennis en wilt graag een assortiment dat áltijd klopt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs en nemen graag het assortiment met u door. Met onze branche brede kennis kijken we niet alleen naar ons eigen assortiment, maar kunnen wij u ook adviseren over schapindeling en andere assortimenten. Direct contact opnemen kan via [email protected]

checkVan goedkoop tot sjiek

Als importeur en groothandel van goedkope goede biologische wijnen tot sjieke exclusieve en dure biologische wijnen verzorgt Natrada voor een hoge omloopsnelheid en goede marge voor speciaalzaken en groothandels. Van palletacties van één of enkele wijnen, tot de inrichting van complete wijnsecties. 

checkWijnkennis

Mocht het nog aan wijn-kennis ontbreken, sluit je dan aan bij het Organic Wine Concept! Met het OWC helpen wij beginnende ondernemers in wijn met een uitgebalanceerd assortiment van ±25 soorten wijn in de juiste verhouding en van rood, wit en rosé en de juiste landen, druivensoorten en wijnregio’s, maar ook met schapkaartjes, posters en brochures. Als Organic Wine Concept partner mag u de sticker ‘OWC partner’ op het raam van uw winkel plakken en bent u ook herkenbaar voor wijnliefhebbers van de Omfietswijngids en De Grote Hamersma. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Organic Wine Concept’. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook via [email protected] Voorop staat een nauwe, eerlijke en prettige samenwerking met zelfstandige detaillisten en groothandels.

Skal Biocontrole
cosmos_ecocert
Omfietswijn
Vegan
eu-biolabel

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement