Verillis100% natuurlijke luchtverfrissers

logo-verillis

Verillis is een merk van Natrada dat ooit ontstond om te voorzien in de enorme behoefte naar natuurlijke luchtverfrissers. Toen bleek dat er weinig betaalbaars op de markt was dat chemische airsprays kon vervangen, besloten we met behulp van de laboranten van onze huidige leveranciers een samenstelling te ontwikkelen die helemaal natuurlijk was!

Geur

Als we een nieuwe merk gingen introduceren dat betaalbaar en helemaal natuurlijk was, dan moest dat ook helemaal vrij zijn van petrochemische grondstoffen. De etherische oliën in onze luchtverfrissers zijn dan ook afkomstig uit wilde- of biologische planten en bloemen en zijn niet zoals veel voorkomt, geproduceerd uit aardolie. Daarnaast wilden we ook geen synthetische- of half-synthetische emulgatoren gebruiken. Een uitdaging die na veel testen uiteindelijk gelukt is en waarna we de Bosnimfjes, Zuivere Prinsessen, Zoete Engeltjes, Rustige Feeën en Koele Meerminnen eindelijk aan de wereld konden laten zien (en ruiken).

Andere producten

Verillis werd uiteindelijk het merk waaronder we al die producten uitbrachten waar veel vraag naar was, maar waar geen goede biologische- of goedkope alternatieven voor te vinden waren.  Zo breidde het assortiment zich in de loop der jaren uit met Aleppozeep en diverse soorten zout.

Naar alle MerkenBekijk de producten van Verillis

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge