Onze Verillis luchtverfrissers

Inmiddels tienduizenden flesjes Verillis luchtverfrissers over de toonbank

Inmiddels gaan er tienduizenden flesjes luchtverfrissers Rustige Feeën, Zoete Engeltjes, Koele Meerminnen, Bosnimfjes en Zuivere Pincessen over de toonbank en worden dagelijks duizenden toiletten in Nederland, België en Luxemburg op een natuurlijke manier verfrist. Binnenkort worden er naast de Nederlandse-Frans-Duitse gebruiksaanwijzing ook de Engelse en Scandinavische talen afgedrukt. In de meeste winkels ligt de adviesverkoopprijs op € 7,99 voor 110 ml.

Interesse als distributeur of wederverkoper? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Geur

Als we een nieuwe merk gingen introduceren dat betaalbaar en helemaal natuurlijk was, dan moest dat ook helemaal vrij zijn van petrochemische grondstoffen. De etherische oliën in onze luchtverfrissers zijn dan ook afkomstig uit wilde- of biologische planten en bloemen en zijn niet zoals veel voorkomt, geproduceerd uit aardolie. Daarnaast wilden we ook geen synthetische- of half-synthetische emulgatoren gebruiken. Een uitdaging die na veel testen uiteindelijk gelukt is en waarna we de Bosnimfjes, Zuivere Prinsessen, Zoete Engeltjes, Rustige Feeën en Koele Meerminnen eindelijk aan de wereld konden laten zien (en ruiken).

Andere producten

Verillis werd uiteindelijk het merk waaronder we al die producten uitbrachten waar veel vraag naar was, maar waar geen goede biologische- of goedkope alternatieven voor te vinden waren.  Zo breidde het assortiment zich in de loop der jaren uit met Aleppozeep en diverse soorten zout.

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement