Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Importeur en groothandel van biologische wijn

Op het gebied van biologische wijn is Natrada BV de ideale partner voor de onafhankelijke natuurwinkel, winkelketen, supermarkt, reformwinkel, kaaswinkel, slagerij, delicatessewinkel, horecagelegenheid, webshop en slijterij. Ook voor de groothandels en category-managers hebben wij een bewezen trackrecord als importeur of agent. Wij kopen alleen direct in bij de boer zodat we je er alles over kunnen vertellen en jij altijd, of het bulk is of een kleine oplage, de beste biologische wijn hebt tegen de laagste prijs.

Smaak, prijs en uitstraling

Al onze rode, witte en rosé wijnen worden gesourced in de wijnregio’s of op beurzen, geproefd en gecontroleerd door onze registervinoloog. Vereisten? Geweldige smaak, goede prijs/kwaliteitverhouding, biologisch of biodynamisch én mooi verzorgde etiketten. Voor de winkelier zorgen wij voor een goede marge, een hoge omloopsnelheid door palletacties en het Organic Wine Concept.

Duurzaamheid

Consumenten hechten steeds meer waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, bio mag dus niet meer in je winkel ontbreken. Natrada heeft met haar wijnen erg mooie noteringen in de De Grote Hamersma en in de Omfietswijngids van Nicolaas Klei scoort Natrada procentueel het beste t.o.v. alle landelijke supermarktketens en natuur- en reformwinkelketens.

Keurmerk

Biologische wijnen zijn voorzien van het Europese Biokeurmerk. Natrada wordt gecontroleerd en gecertificeerd door Skal. Meerdere malen bezoeken auditors ons kantoor en ons gecertificeerde warehouse. Ook succesvol zijn in de wijnwereld? Neem dan direct contact met ons op!Omfietswijn
De Grote Hamersma
Skal Biocontrole
Vegan

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge