Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Dé specialist in biologische persoonlijke verzorging

Natrada is al 20 jaar dé specialist in biologische persoonlijke verzorging. Daardoor hebben we diepgaande kennis van onze verzorgingsproducten, de biologische ingrediënten, productontwikkeling en hoogwaardige merken als Speick en Urtekram. Met onze ruime ervaring in de detailhandel kunnen wij helpen met het opzetten, uitbreiden en effectief aanbieden van een mooi bio-assortiment!

Sterke merken, goede voorwaarden

Met het Natrada assortiment biologische verzorgingsproducten bent u altijd verzekert van goede marges en de beste prijs/kwaliteitverhouding.  Wij leveren louter gecertificeerde biologische zepen en verzorgingsproducten van innovatieve exclusieve en gevestigde merken als Urtekram, Speick en Martina Gebhardt.

Zowel bulk als kleine oplages

Voor de groothandel, winkelketen onafhankelijke (reform)winkel, supermarkt, drogisterij tussenhandel, webshop en B2B leveren wij de beste biologische verzorgingsproducten, zowel in bulk als in kleine volumes, altijd tegen de laagste prijs.

Know-how

Dankzij het nauwe contact fabrikanten zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van biologische zepen, lotions, crèmes en andere persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben wij ruime kennis van de keurmerken en certificeringen, zoals EcoCert, Cosmos of BDIH, waar ons assortiment uiteraard ook aan voldoet. Ook succesvol zijn in met biologische persoonlijke verzorging? Neem dan direct contact met ons op!

Vegan
De Grote Hamersma
Omfietswijn
Skal Biocontrole

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge