Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Groothandel verzorgingsproducten

Wie?

Natrada is een groothandel in verzorgingsproducten, gespecialiseerd in biologische verzorging. Wij leveren aan groothandels, tussenhandels, winkelketens, onafhankelijke winkels en webshops. Daarnaast kunnen wij ondernemers helpen met deskundig advies over het opzetten en uitbreiden van hun assortiment en het promoten van biologische verzorgingsproducten.

Wat?

Als gespecialiseerde groothandel in verzorgingsproducten levert Natrada een uitgebreid assortiment met natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging. Hierbij kunt u denken aan zeep, shampoo, conditioner, crème, deodorant, lippenbalsem en nog veel meer. Wij verkopen uitsluitend producten die voorzien zijn van een biologisch keurmerk.

Waarom?

Er is niet alleen sprake van een toenemende vraag naar biologische levensmiddelen; ook natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten worden steeds populairder bij de consument. U als ondernemer moet natuurlijk op deze vraag in kunnen spelen. Een gespecialiseerde groothandel in verzorgingsproducten als Natrada kan u hierbij helpen.

Natrada, uw groothandel voor verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten

checkKeurmerken

Alle producten die Natrada levert zijn voorzien van een biologisch keurmerk. Een keurmerk wekt vertrouwen, en verzekerd zowel u als uw klanten van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten die uitsluitend goedgekeurde biologische ingrediënten bevatten.

checkEcoCert

Het EcoCert keurmerk mag uitsluitend worden gevoerd door merken die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot de gebruikte formules, verpakkingen, productieprocessen en etiketten. De gecertificeerde merken worden elk jaar opnieuw gecontroleerd.

checkCosmos

Het Cosmos keurmerk is ontstaan uit een internationaal collectief voor natuurlijke cosmetica, en verzekerd u van een verantwoord productieproces en ingrediënten die voor minimaal 95% afkomstig zijn van de biologische landbouw.

checkBIDH

BIDH is een Duits keurmerk voor medicatie, reformproducten, voedingssupplementen en persoonlijek verzorgingsproducten. BIDH gecertificeerde producten mogen uitsluitend ingredienten bevatten die afkomstig zijn van natuurlijke grondstoffen.

Ontdek Natrada, dé groothandel in verzorgingsproducten

Natrada is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige natuurlijke verzorgingsproducten die vrij zijn van schadelijke en chemische ingrediënten. Als biologische groothandel in verzorgingsproducten voor winkels, ketens, groot- en tussenhandels en webshops leveren wij een zeer uitgebreid assortiment met natuurlijke zepen, lotions, crèmes, shampoos en nog veel meer. Of het nu om grote of om kleine oplages gaat maakt ons niet uit: wij zijn de groothandel in verzorgingsproducten voor iedereen.

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge