Senzora Tricelgroene zeep en soda uit de koekstad

Senzora

Sinds jaar en dag brengt Natrada de Tricel groene zepen en soda op de Nederlandse markt. De producten zijn eenvoudig, de reinigingsrecht daarentegen is enorm groot. Alle producten worden in het eigen laboratorium en via onafhankelijke instanties getest en de fabriek is tot op het hoogste niveau gecertificeerd.

Ontvetter

Als natuurlijke ontvetter werkt groene zeep uitstekend. Bijvoorbeeld bij ovenschalen, gasfornuis en bovenop de keukenkastjes. Over het algemeen is groene zeep extreem zuinig in gebruik, slechts weinig opgelost in water volstaat al voor een natuurlijke reiniging die vrij is van synthetische grondstoffen. Wanneer oppervlaktes heel vet zijn, adviseren wij om de plek in de smeren met een beetje groene zeep, dit minimaal een uur in te laten trekken en dan af te spoelen met water.

Ontstopper

Een ander product van dit bedrijf is zilversoda. Het product helpt tegen verstopte leidingen en kan worden gebruikt in de gootsteen en afvoerputjes (soda in het putje en overgieten met kokend water). Kan ook eens in de zoveel tijd preventief worden gebruikt.

Naar alle MerkenBekijk de producten van Senzora

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge