Senzora Tricel groene zeep en soda uit de koekstad

Senzora

Sinds jaar en dag brengt Natrada als groothandel de Senzora groene zepen en soda op de Nederlandse markt. De producten zijn eenvoudig, de reinigingsrecht daarentegen is enorm groot. Alle producten worden in het eigen laboratorium en via onafhankelijke instanties getest en de fabriek is tot op het hoogste niveau gecertificeerd.

Ontvetter

Als natuurlijke ontvetter werkt groene zeep uitstekend. Bijvoorbeeld bij ovenschalen, gasfornuis en bovenop de keukenkastjes. Over het algemeen is groene zeep extreem zuinig in gebruik, slechts weinig opgelost in water volstaat al voor een natuurlijke reiniging die vrij is van synthetische grondstoffen. Wanneer oppervlaktes heel vet zijn, adviseren wij om de plek in de smeren met een beetje groene zeep, dit minimaal een uur in te laten trekken en dan af te spoelen met water.

Ontstopper

Een ander product van dit bedrijf is zilversoda. Het product helpt tegen verstopte leidingen en kan worden gebruikt in de gootsteen en afvoerputjes (soda in het putje en overgieten met kokend water). Kan ook eens in de zoveel tijd preventief worden gebruikt.

Naar alle MerkenBekijk de producten van Senzora

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement