Wijninkoop

Waarom biologische wijninkoop?

Consumenten vragen steeds vaker naar biologische producten. Het is voor u als ondernemer dan ook zeker geen overbodige luxe om altijd een goed adres voor biologische wijninkoop achter de hand te hebben. Natrada kan u helpen om biologische wijn in uw assortiment op te nemen en op een effectieve manier op de kaart te zetten.

Natrada wijninkoop: ons assortiment

Natrada biedt een zeer betaalbaar assortiment met zorgvuldig geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige biologische wijnen uit Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Alle wijnen in ons aanbod zijn Skal-gecertificeerd en geproefd door onafhankelijke vinologen.

Wijninkoop voor detailhandel en horeca

Groothandels, tussenhandels, supermarkten, winkels, webshops en horecaondernemingen kunnen allemaal bij Natrada terecht voor de inkoop van wijn. Naast de levering van biologische wijnen helpen wij u als expert op het gebied van biologische wijninkoop ook graag met een betrouwbaar advies.

Natrada, uw groothandel voor biologische wijninkoop

checkBetaalbaar

Biologisch duurder? Niet als u voor uw wijninkoop naar Natrada gaat! Door de tussenhandel te omzeilen en directe contacten met de wijnboeren te onderhouden kunnen we altijd de laagste prijs garanderen. Meer dan de helft van de biologische wijnen die wij leveren kosten minder dan 6 euro.

checkBeproefd

Onze wijnen zijn met de grootste zorg geselecteerd en stuk voor stuk geproefd door onafhankelijke vinologen. Dat betekent dat wij alleen de beste biologische wijnen aanbieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!

checkBetrouwbaar

Alle wijnen die wij leveren zijn voorzien van het Skal keurmerk. Skal is een onafhankelijke organisatie die er op toeziet dat biologische producten in Nederland ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen.

checkBekroond

De biologische wijnen die Natrada levert zijn meerdere malen bekroond en geprezen door onder andere het Perswijn magazine, de Omfietswijngids en De Grote Hamersma, de complete wijnkoopgids die jaarlijks verschijnt.

Natrada voor biologische wijninkoop

Natrada is hét adres voor biologische wijninkoop. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met rode, witte en rosé wijnen uit verschillende Europese landen. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten, dus u bent verzekerd van de beste kwaliteit. De inkoop hoeft ook niet duur te zijn; juist doordat wij de tussenhandel omzeilen kunt u profiteren van zeer voordelige prijzen. Bovendien beschikken wij over een ruime kennis van alles dat met onze wijnen te maken heeft.Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement