Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Wijngroothandel Nederland

Wijngroothandel Nederland: Ons assortiment

Als gespecialiseerde wijngroothandel in Nederland levert Natrada een zeer uitgebreid en betaalbaar assortiment met zorgvuldig geselecteerde biologische wijnen uit Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Al onze wijnen zijn Skal-gecertificeerd en van een uitstekende kwaliteit.

Voor groot- en tussenhandels, winkels en Horeca

Natrada is dé wijngroothandel in Nederland voor groothandels, tussenhandels, supermarkten, winkels, webshops en horecaondernemingen. Naast het leveren van biologische en biodynamische wijnen kunnen wij u ook voorzien van een deskundig advies met betrekking tot hoe u uw wijnen op de kaart kunt zetten.

Wijngroothandel Nederland: Waarom biologisch?

Steeds meer consumenten kiezen voor biologische en duurzame producten. Als ondernemer moet u natuurlijk op deze vraag in kunnen spelen. Door uw wijn in te kopen bij onze biologische wijngroothandel Nederland kunt u uw klanten of gasten precies datgene bieden waar ze naar op zoek zijn.

Natrada, uw biologische wijngroothandel in Nederland

checkVoordelig geprijsd

Biologisch hoeft niet altijd duurder te zijn! Zeker niet wanneer u besteld bij onze biologische wijngroothandel Nederland. Door de tussenhandel te omzeilen profiteert u altijd van aantrekkelijke prijzen. Zestig procent van de wijnen die wij leveren kosten niet meer dan 6 euro.

checkDe beste kwaliteit

Alle witte, rode en rosé wijnen van onze wijngroothandel in Nederland zijn met de grootste zorg geselecteerd en geproefd door onafhankelijke vinologen. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen.

checkBiologisch keurmerk

Wijn mag alleen ‘biologisch’ genoemd worden wanner het productieproces aan alle wettelijke voorschriften voldoet. Alle wijnen in ons assortiment zijn gecertificeerd door Skal, een Nederlands toezichthouder die zich inzet voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten.

checkZeer goed beoordeeld

U hoeft niet alleen van ons aan te nemen dat wij kwaliteit verkopen. Onze biologische wijnen zijn meerdere keren bekroond door de Omfietswijngids, De Grote Hamersma en het gerenommeerde Perswijn magazine.

Natrada, uw biologische wijngroothandel Nederland

Natrada is dé wijngroothandel in Nederland op het gebied van biologische en biodynamische wijnen uit verschillende Europese landen. Daarbij gaan we als biologische wijngroothandel altijd een stapje verder. Zo onderhouden we directe contacten met de wijnboeren; hierdoor weten we alles van de wijnen die we leveren en kunnen we u zo goed mogelijk informeren. Ook reizen we wijnbeurzen en proeverijen in binnen- en buitenland af, op zoek naar nieuwe wijnen om ons assortiment mee uit te breiden.Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge