Wijn importeren

Groothandel

Wanneer u als groothandel of tussenhandel biologische wijn importeren wilt, dan doet u dit natuurlijk via Natrada. Wij bieden de beste wijnen uit verschillende Europese landen, leverbaar in grote én kleine volumes. Altijd tegen scherpe prijzen.

Detailhandel

Heeft u een winkel of online shop en wilt u graag biologische wijn importeren om te verkopen? Natrada maakt het u makkelijk. U heeft de keuze uit vele zorgvuldig geselecteerde wijnen, en kunt deze eenvoudig bestellen. Zonder prijsverhogende tussenschakels.

Horeca

U wilt biologische wijn importeren? Natrada brengt de beste wijnen rechtstreeks van de bron naar uw restaurant of café. Daardoor profiteert u altijd van de beste prijs/kwaliteitverhouding! Want waarom zou u meer betalen als het ook voor minder kan?

Biologische wijn importeren? Natuurlijk bij Natrada!

checkZorgvuldig geselecteerd

De wijnen uit het Organic Wine Concept zijn zorgvuldig geselecteerd en geproefd door onafhankelijke vinologen. Op die manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij zorgen er uiteraard voor dat die kwaliteit gewaarborgd blijft!

checkSKAL-Gecertificeerd

Al onze wijnen zijn Skal-gecertificeerd. Met dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland zichtbaar gemaakt voor zowel afnemers als consumenten. U weet dus zeker dat uw biologische wijn ook écht biologisch is.

checkMeerdere malen bekroond

Onze biologische wijnen zijn meerdere malen bekroond door o.a. de Omfietswijngids en De Grote Hamersma. Ook zijn de wijnen geregeld terug te vinden in het gerenommeerde Perswijn magazine, waar ze door het proef comité een zeer goede beoordeling krijgen.

checkZeer betaalbaar

Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat biologisch altijd duurder is. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo! Maar liefst 60 procent van de wijnen uit het Organic Wine Concept kosten niet meer dan 6 euro. Door zo min mogelijk tussenhandel kunt u wijn importeren tegen de laagste prijs.

Wijn importeren via Natrada

Biologische wijn importeren, dat is waar het om draait bij Natrada. Wij bieden een ruim assortiment met zorgvuldig geselecteerde biologische wijnen, die wij leveren aan groothandels, tussenhandels, winkels en webshops. En om ervoor te zorgen dat uw assortiment altijd up-to-date is, zijn we continu op zoek naar nieuwe biologische wijnen. Zo bezoeken we geregeld proeverijen en wijnbeurzen in binnen- en buitenland. Heeft u behoefte aan advies met betrekking tot wijn importeren? Ook daar helpen we u graag mee!Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement