Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto

Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto
(klik voor een vergroting)Download afbeelding

Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto

Donkerrode kersenkleur met een intense neus. In de smaak nadruk op rood fruit en subtiele geroosterde tonen. Voldoende frisheid in de mond met stevige tannines die evenwicht brengen. Gemiddeld lange afdronk. Een geweldige BBQ-wijn en ideale wijn voor feestjes. Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto is Biologisch geteeld/geplukt. Dit product is EU gecertificeerd. Dit Bodegas Vegalfaro product is vegan gecertificeerd.

Merk:Bodegas Vegalfaro
Inhoud:750 ml
Kwaliteit:Biologisch
Druiven:Bobal
Smaak:Fris & fruitig
Lekker bij:Barbecue, gegrilde groenten, zomers weer
Land van herkomst:Spanje
Regio:D.O. Utiel - Requena
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00

Dit product bestellen
Heeft u een account, dan kunt u dit product online bestellen.
Indien u nog geen account hebt, neem dan contact met ons op.
(geen verkoop aan particulieren, totale bestelling minimaal 25 dozen, enkel in Nederland)

-+
-+ x dozen

Heeft u interesse in dit product? Of andere vragen / opmerkingen?
Neem direct contact opMeer info over Bodegas VegalfaroTerug

Productinformatie
Artikelnummer:51191
Type product:Krachtig
Inhoud:750
Eenheid:ml
Verpakking:doos
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00
Type:rood
Land van herkomst:Spanje
Regio van herkomst:D.O. Utiel - Requena
Hoofdingrediënt:Bobal
Schroefdop:ja
EAN code product:8437003467509
Lengte van product in mm:75
Breedte van product in mm:75
Hoogte van product in mm:314
Inhoud per doos:6
EAN code doos:8437003467516
Aantal in mastercase per laag:25
Lagen per pallet:5
Ingrediënten:Bobal

Natrada probeert alle productinformatie die zij aanbiedt zo accuraat mogelijk weer te geven. Producten, en verpakkingen worden echter regelmatig verbeterd of aangepast. Hierdoor kunnen productinformatie, ingrediënten, dieetinformatie of allergie informatie veranderen. Mocht u twijfelen of de informatie accuraat weergegeven is, neem dan even contact met ons op.

Beschrijving

De wijngaarden met de druiven voor de Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto worden biologisch bewerkt. Steeds meer boeren gaan over op een biologische productiewijze omdat het de smaak en de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Voor de biologische teelt van wijnen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Ook genetische modificatie is verboden.

Een biologische wijnboer moet zijn wijngaarden extra goed in de gaten houden en schimmels en insecten op een natuurlijke wijze inperken. De bodem mag niet verrijkt worden met kunstmest, daarom werkt een bio-boer vaak met compost en natuurlijk meststoffen.

In de kelder mag de boer ook alleen maar vinifiëren zonder dat hij veel toevoegingen mag gebruiken. Dingen om te conserveren zijn bijvoorbeeld verboden, sulfiet daarentegen (in beperktere mate dan bij gangbaar) is dan wel weer toegestaan.

Een biologische wijn draagt het bekende groene EU blad met de sterretjes. De producenten, maar ook de importeurs worden in Nederland gecontroleerd door SKAL. In de wijn producerende landen gebeurt dat door vergelijkbare organisaties. Alle wijnen van Natrada zijn biologisch en betaalbaar, dat is het uitgangspunt. Maar de wijn moet natuurlijk ook lekker zijn! Hoewel biologische wijnen gemiddeld beter scoren op smaak dan niet-biologische wijnen wil dat niet zeggen dat biowijnen altijd beter zijn. Het Natrada team heeft daarom de Bodegas Vegalfaro Rebel.lia tinto uitvoerig getest en goed bevonden. Door het drinken van deze wijn draag je een klein steentje bij aan een betere wereld!

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement