Parra Jiménez El Molinero Viejo Tinto klein

Parra Jiménez El Molinero Viejo Tinto
(klik voor een vergroting)Download afbeelding

Parra Jiménez El Molinero Viejo Tinto klein

Nu eindelijk ook verkrijgbaar in 250 ml. -leuk als cadeautje! Dit is de rode wijn uit de serie, gemaakt van de druivensoort Tempranillo. De kleur is robijnrood, met een zachte Tempranillo-neus van kersen en wat kruidigheid. In de smaak valt op het heerlijke, jonge fruit, de bite – dankzij rijpe tannine – en frisheid. Geef de wijn wat lucht als hij nog jong is.

Merk:Parra Jiménez
Inhoud:250 Ml
Kwaliteit:Biologisch
Druiven:Tempranillo
Smaak:Soepel en fruitig
Lekker bij:Pasta, vegetarisch en meer.
Land van herkomst:Spanje
Regio:Castilla-La Mancha, DO La Mancha
Inkoopprijsindicatie:€ 0,00-€ 2,50

Dit product bestellen
Heeft u een account, dan kunt u dit product online bestellen.
Indien u nog geen account hebt, neem dan contact met ons op.
(geen verkoop aan particulieren, totale bestelling minimaal 25 dozen, enkel in Nederland)

-+
-+ x dozen

Heeft u interesse in dit product? Of andere vragen / opmerkingen?
Neem direct contact opMeer info over Parra JiménezTerug

Productinformatie
Artikelnummer:51182
Type product:Soepel
Inhoud:250
Eenheid:Ml
Verpakking:fles
Inkoopprijsindicatie:€ 0,00-€ 2,50
Type:rood
Land van herkomst:Spanje
Regio van herkomst:Castilla-La Mancha, DO La Mancha
Keurmerk:EU
Hoofdingrediënt:Tempranillo
Schroefdop:ja
EAN code product:8436561121953
Inhoud per doos:12
EAN code doos:8436561121977
Aantal in mastercase per laag:25
Lagen per pallet:8
Ingrediënten:Tempranillo

Natrada probeert alle productinformatie die zij aanbiedt zo accuraat mogelijk weer te geven. Producten, en verpakkingen worden echter regelmatig verbeterd of aangepast. Hierdoor kunnen productinformatie, ingrediënten, dieetinformatie of allergie informatie veranderen. Mocht u twijfelen of de informatie accuraat weergegeven is, neem dan even contact met ons op.

Beschrijving

De wijngaarden met de druiven voor de Parra Jiménez El Molinero Viejo Tinto worden biologisch bewerkt. Steeds meer boeren gaan over op een biologische productiewijze omdat het de smaak en de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Voor de biologische teelt van wijnen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Ook genetische modificatie is verboden.

Een biologische wijnboer moet zijn wijngaarden extra goed in de gaten houden en schimmels en insecten op een natuurlijke wijze inperken. De bodem mag niet verrijkt worden met kunstmest, daarom werkt een bio-boer vaak met compost en natuurlijk meststoffen.

In de kelder mag de boer ook alleen maar vinifiëren zonder dat hij veel toevoegingen mag gebruiken. Dingen om te conserveren zijn bijvoorbeeld verboden, sulfiet daarentegen (in beperktere mate dan bij gangbaar) is dan wel weer toegestaan.

Een biologische wijn draagt het bekende groene EU blad met de sterretjes. De producenten, maar ook de importeurs worden in Nederland gecontroleerd door SKAL. In de wijn producerende landen gebeurt dat door vergelijkbare organisaties. Alle wijnen van Natrada zijn biologisch en betaalbaar, dat is het uitgangspunt. Maar de wijn moet natuurlijk ook lekker zijn! Hoewel biologische wijnen gemiddeld beter scoren op smaak dan niet-biologische wijnen wil dat niet zeggen dat biowijnen altijd beter zijn. Het Natrada team heeft daarom Parra Jiménez El Molinero Viejo Tinto uitvoerig getest en goed bevonden. Door het drinken van deze wijn draag je een klein steentje bij aan een betere wereld!

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement