Organic Wine ConceptDe beste selectie biologische wijnen voor uw zaak

Het Organic Wine Concept van Natrada is een zorgvuldig gekozen selectie van 25 biologische wijnen uit bekende Europa wijnstreken. De juiste mix van biologische rode wijn, witte wijn en rosé wijnen met verschillende smaken en wijnsoorten. Een uitgebalanceerd wijnassortiment voor uw winkel waarmee u iedere klant een lekkere en passende wijn adviseert.

Maatwerk voor uw klanten

Heeft u een groothandel, dan stellen we samen met u aantrekkelijke en uitgebalanceerde wijnassortimenten samen voor uw klanten. Zodat de wijnen perfect aansluiten bij hun klanten en goed verkopen.

Waarom het Organic Wine Concept?

Biologische wijn sterk in opmars

Steeds meer consumenten kiezen en kopen bewuster. Ze gaan voor gezondheid, kwaliteit én duurzaamheid. Ze willen weten waar hun eten en drinken vandaan komt, hoe het is geproduceerd en wat erin zit. Het is dan ook geen toeval dat biologische wijnen sterk in opmars zijn.
Met het Organic Wine Concept heeft u de zekerheid van een sterke selectie kwaliteitswijnen die aan alle eisen van uw klanten voldoen.

“Wij kopen onze wijnen direct bij onze wijnboeren in. Daardoor kunnen we superscherpe prijzen aanbieden en realiseren onze klanten mooie marges op hun verkoop.” 

De lekkerste betaalbare wijnen van de beste wijnchateau’s

Uit het groeiende aanbod biologische wijnen zoeken onze registervinologen de lekkerste wijnen van de beste wijnchateau’s. We komen er graag en genieten er van de schoonheid van de wijnregio’s, de wijngaarden en het wijn maken. Het is altijd weer een feestje om betaalbare kwaliteitswijnen te vinden die met liefde en passie zijn gemaakt. Wij kopen deze wijnen direct bij de wijnboeren in. Dat doen we bewust. Om te zorgen dat u scherpe inkoopprijzen betaalt en uw klanten betaalbare biologische wijnen kopen.

Wat zeggen onze klanten

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement