Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Organic Wine Concept

Consumenten kiezen steeds bewuster voor kwaliteit en willen weten waar hun eten en drinken vandaan komt. Biologische en Biodynamische wijnen zijn dan ook sterk in opkomst.

Biologische en biodynamische wijnen

Biologische wijnen worden gemaakt, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. Uitgangspunt is een levendige wijngaard met natuurlijk evenwicht zodat het fruit van nature gezond is en blijft.

Biodynamische wijnbouwers gaan nog wat verder en gaan er vanuit dat hemellichamen als aarde, maan en zon invloed uitoefenen op de hun wijnstokken.

Biologische wijn wordt gecontroleerd door Skal (overheid), biodynamische wijnen worden daarnaast ook nog eens gecontroleerd door stichting Demeter. Filosofieën en keurmerken vertellen echter niet of een wijn lekker is.

Registervinoloog

Onze registervinoloog selecteerde de beste wijnmakers en de lekkerste wijnen uit het groeiende aanbod. Deze wijnen koopt Natrada direct in bij de boer zodat er geen overbodige (prijsverhogende) tussenschakels ontstaan. Hierdoor kennen wij de schoonheid van de wijnboer zijn wijngaarden, de uitdagingen van de wijnmaker bij het maken van wijn maar vooral de passie waar hij dit alles mee doet. En die passie delen wij graag met u.

Duidelijk schap

Wij hebben het Organic Wine Concept ontwikkeld, zodat u de wijnen in de winkel herkent. Een logo naast biologisch of biodynamisch, dat staat voor onze principes. Maar het logo is ook een hulpmiddel voor de winkelier. Het logo staat namelijk op de schap kaartjes voor de desbetreffende wijn, met een duidelijke beschrijving van de wijn; smaaktypering, druiven en te drinken bij (welk eten). Het Organic Wine Concept helpt de wijnmaker met een gegarandeerde afzet, de winkelier met duidelijke communicatie en de consument met de beste, betaalbare en lekkerste biologische wijnen!

Wat is het Organic Wine Concept?

Organic wine concept (OWC) is een project van Natrada B.V., importeur en groothandel van biologische en biodynamische wijnen uit Europa sinds 2010. Wijnen die zijn opgenomen in de selectie van OWC zijn in de eerste plaats biologisch of biodynamisch en voldoen daarnaast aan drie belangrijke voorwaarden: goede kwaliteit, eerlijke prijs en het zijn wijnen met een verhaal. Natrada draagt zorg voor strenge naleving.

Omfietswijn
De Grote Hamersma
Skal Biocontrole
Vegan

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties, aanbiedingen en tips!
Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge