Navarrsotillo Noemus Tinto 375 ml. -Soepel en fruitig

Navarrsotillo Noemus Tinto 375 ml.
(klik voor een vergroting)Download afbeelding

Navarrsotillo Noemus Tinto 375 ml. -Soepel en fruitig

Rioja met een prachtige kersenrode kleur en violette tinten. Heel zuiver en compleet aroma. Smaak van kruidige tonen als kruidnagel en vanille. Mooie stevige tannine en een fijne zuurgraad die zorgt voor heerlijke frisheid. Een goede afdronk die lang aanhoudt.

Merk:Navarrsotillo
Inhoud:375 Ml
Kwaliteit:Biologisch
Druiven:Tempranillo tinta
Smaak:Soepel en fruitig
Lekker bij:Varkensvlees, lamsvlees en grechten met rode sauzen
Land van herkomst:Spanje
Regio:DOCa Rioja
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00

Heeft u interesse in dit product? Of andere vragen / opmerkingen?
Neem direct contact opMeer info over Navarrsotillo

Productinformatie
Artikelnummer:51199
Type product:Krachtig
Inhoud:375
Eenheid:Ml
Verpakking:fles
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00
Type:rood
Land van herkomst:Spanje
Regio van herkomst:DOCa Rioja
Keurmerk:EU
Hoofdingrediënt:Tempranillo tinta
Schroefdop:ja
EAN code product:8436008510418
Lengte van product in mm:61
Breedte van product in mm:61
Hoogte van product in mm:236
Inhoud per doos:24
EAN code doos:8436008511248
Aantal in mastercase per laag:7
Lagen per pallet:9
Ingrediënten:Tempranillo tinta

Natrada probeert alle productinformatie die zij aanbiedt zo accuraat mogelijk weer te geven. Producten, en verpakkingen worden echter regelmatig verbeterd of aangepast. Hierdoor kunnen productinformatie, ingrediënten, dieetinformatie of allergie informatie veranderen. Mocht u twijfelen of de informatie accuraat weergegeven is, neem dan even contact met ons op.

Beschrijving

De wijngaarden met de druiven voor de Navarrsotillo Noemus Tinto worden biologisch bewerkt. Steeds meer boeren gaan over op een biologische productiewijze omdat het de smaak en de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Voor de biologische teelt van wijnen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Ook genetische modificatie is verboden.

Een biologische wijnboer moet zijn wijngaarden extra goed in de gaten houden en schimmels en insecten op een natuurlijke wijze inperken. De bodem mag niet verreikt worden met kunstmest, daarom werkt een bio-boer vaak met compost en natuurlijk meststoffen.

In de kelder mag de boer ook alleen maar vinifiëren zonder dat hij veel toevoegingen mag gebruiken. Dingen om te conserveren zijn bijvoorbeeld verboden, sulfiet daarentegen (in beperktere mate dan bij gangbaar) is dan wel weer toegestaan.

Een biologische wijn draagt het bekende groene EU blad met de sterretjes. De producenten, maar ook de importeurs worden in Nederland gecontroleerd door SKAL, In de wijn producerende landen gebeurd dat door vegerlijkbare organisaties.

Biodynamische wijnen zijn een klasse apart. De wijnen voldoen zowel aan hert keurmerk van biologisch, maar ook aan het Demeter keurmerk. Bij de teelt, de verwerking van de druiven en de vinificatie houdt men rekening met de kosmische invloeden voor bijvoorbeeld bemesten, snoeien en oogsten.

Alle wijnen van Natrada zijn biologisch en betaalbaar, dat is het uitgangspunt. Maar de wijn moet natuurlijk ook lekker zijn! Hoewel biologische wijnen gemiddeld beter scoren op smaak dan niet-biologische wijnen wil dat niet zeggen dat biowijnen altijd beter zijn. Het Natrada team heeft daarom Navarrsotillo Noemus Tinto uitvoerig getest en goed bevonden. Door het drinken van deze wijn draag je een klein steentje bij aan een betere wereld!

Deel dit product op social media:Terug

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge