Mont'Albano Garganella -Vol & aromatisch

Mont'Albano Garganella
(klik voor een vergroting)Download afbeelding

Mont'Albano Garganella -Vol & aromatisch

Heerlijke mousserende wijn gemaakt van de Garganega druif van wijngaarden ten oosten van Verona. Fermentatie vindt plaats in gesloten stalen vaten. Een heerlijke aromatische mousserende wijn die vergelijkbaar is met Prosecco. Een aromatische wijn met rijke geur en smaak van wit fruit en vers gebakken broodjes. Een lekkere body en goed gebalanceerde zuurgraad. Een heerlijke wijn als aperitief maar ook geschikt in combinatie met dessert. Mont’Albano Garganella is Biologisch geteeld/geplukt. Dit product is EU gecertificeerd. Dit Sartori product is bio gecertificeerd.

Merk:Mont'Albano
Inhoud:750 Ml
Kwaliteit:Biologisch
Druiven:Garganega
Smaak:Vol & aromatisch
Lekker bij:Als aperitief, terras, vis en geitenkaas
Land van herkomst:Italië
Regio:Veneto
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00

Heeft u interesse in dit product? Of andere vragen / opmerkingen?
Neem direct contact opMeer info over Mont'Albano

Productinformatie
Artikelnummer:50633
Type product:Soepel
Inhoud:750
Eenheid:Ml
Verpakking:fles
Inkoopprijsindicatie:€ 2,50-€ 5,00
Type:mousserend
Land van herkomst:Italië
Regio van herkomst:Veneto
Hoofdingrediënt:Garganega
Schroefdop:nee
EAN code product:8030316002667
Lengte van product in mm:75
Breedte van product in mm:75
Hoogte van product in mm:305
Inhoud per doos:6
Aantal in mastercase per laag:21
Lagen per pallet:5
Ingrediënten:Garganega

Natrada probeert alle productinformatie die zij aanbiedt zo accuraat mogelijk weer te geven. Producten, en verpakkingen worden echter regelmatig verbeterd of aangepast. Hierdoor kunnen productinformatie, ingrediënten, dieetinformatie of allergie informatie veranderen. Mocht u twijfelen of de informatie accuraat weergegeven is, neem dan even contact met ons op.

Beschrijving

De wijngaarden met de druiven voor de Mont'Albano Garganella worden biologisch bewerkt. Steeds meer boeren gaan over op een biologische productiewijze omdat het de smaak en de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Voor de biologische teelt van wijnen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Ook genetische modificatie is verboden.

Een biologische wijnboer moet zijn wijngaarden extra goed in de gaten houden en schimmels en insecten op een natuurlijke wijze inperken. De bodem mag niet verreikt worden met kunstmest, daarom werkt een bio-boer vaak met compost en natuurlijk meststoffen.

In de kelder mag de boer ook alleen maar vinifiëren zonder dat hij veel toevoegingen mag gebruiken. Dingen om te conserveren zijn bijvoorbeeld verboden, sulfiet daarentegen (in beperktere mate dan bij gangbaar) is dan wel weer toegestaan.

Een biologische wijn draagt het bekende groene EU blad met de sterretjes. De producenten, maar ook de importeurs worden in Nederland gecontroleerd door SKAL, In de wijn producerende landen gebeurd dat door vegerlijkbare organisaties.

Biodynamische wijnen zijn een klasse apart. De wijnen voldoen zowel aan hert keurmerk van biologisch, maar ook aan het Demeter keurmerk. Bij de teelt, de verwerking van de druiven en de vinificatie houdt men rekening met de kosmische invloeden voor bijvoorbeeld bemesten, snoeien en oogsten.

Alle wijnen van Natrada zijn biologisch en betaalbaar, dat is het uitgangspunt. Maar de wijn moet natuurlijk ook lekker zijn! Hoewel biologische wijnen gemiddeld beter scoren op smaak dan niet-biologische wijnen wil dat niet zeggen dat biowijnen altijd beter zijn. Het Natrada team heeft daarom Mont'Albano Garganella uitvoerig getest en goed bevonden. Door het drinken van deze wijn draag je een klein steentje bij aan een betere wereld!

Deel dit product op social media:Terug

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge