Amoreira da Torre Zebro Branco

Amoreira da Torre Zebro Branco
(klik voor een vergroting)Download afbeelding

Amoreira da Torre Zebro Branco

Een bescheiden neus van frisse appel en citrus, in de smaak een mooie kruidigheid, heel mineraal smakend, mooie structuur en zuren. Gastronomische wijn. Erg goed!

Merk:Amoreira da Torre
Inhoud:750 Ml
Kwaliteit:Biologisch
Druiven:Arinto, Verdelho
Smaak:Soepel en vol
Lekker bij:Vis, zeevruchten
Land van herkomst:Portugal
Regio:Alentejo, VR Alentejano
Inkoopprijsindicatie:€ 5,00-€ 10,00

Heeft u interesse in dit product? Of andere vragen / opmerkingen?
Neem direct contact op Meer info over Amoreira da Torre Terug

Productinformatie
Artikelnummer:50439
Type product:Krachtig
Inhoud:750
Eenheid:Ml
Verpakking:fles
Inkoopprijsindicatie:€ 5,00-€ 10,00
Type:wit
Land van herkomst:Portugal
Regio van herkomst:Alentejo, VR Alentejano
Keurmerk:EU
Hoofdingrediënt:Arinto, Verdelho
Schroefdop:ja
EAN code product:5600286283491
Lengte van product in mm:70
Breedte van product in mm:70
Hoogte van product in mm:320
Inhoud per doos:6
Aantal in mastercase per laag:20
Lagen per pallet:5
Ingrediënten:Arinto, Verdelho

Natrada probeert alle productinformatie die zij aanbiedt zo accuraat mogelijk weer te geven. Producten, en verpakkingen worden echter regelmatig verbeterd of aangepast. Hierdoor kunnen productinformatie, ingrediënten, dieetinformatie of allergie informatie veranderen. Mocht u twijfelen of de informatie accuraat weergegeven is, neem dan even contact met ons op.

Beschrijving

De wijngaarden met de druiven voor de Amoreira da Torre Zebro Branco worden biologisch bewerkt. Steeds meer boeren gaan over op een biologische productiewijze omdat het de smaak en de kwaliteit van de wijnen ten goede komt. Voor de biologische teelt van wijnen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Ook genetische modificatie is verboden.

Een biologische wijnboer moet zijn wijngaarden extra goed in de gaten houden en schimmels en insecten op een natuurlijke wijze inperken. De bodem mag niet verrijkt worden met kunstmest, daarom werkt een bio-boer vaak met compost en natuurlijk meststoffen.

In de kelder mag de boer ook alleen maar vinifiëren zonder dat hij veel toevoegingen mag gebruiken. Dingen om te conserveren zijn bijvoorbeeld verboden, sulfiet daarentegen (in beperktere mate dan bij gangbaar) is dan wel weer toegestaan.

Een biologische wijn draagt het bekende groene EU blad met de sterretjes. De producenten, maar ook de importeurs worden in Nederland gecontroleerd door SKAL. In de wijn producerende landen gebeurt dat door vergelijkbare organisaties. Alle wijnen van Natrada zijn biologisch en betaalbaar, dat is het uitgangspunt. Maar de wijn moet natuurlijk ook lekker zijn! Hoewel biologische wijnen gemiddeld beter scoren op smaak dan niet-biologische wijnen wil dat niet zeggen dat biowijnen altijd beter zijn. Het Natrada team heeft daarom de Amoreira da Torre Zebro Branco uitvoerig getest en goed bevonden. Door het drinken van deze wijn draag je een klein steentje bij aan een betere wereld!

Elke maand nieuwe producten, aantrekkelijke acties en scherpe aanbiedingen

Blijft u graag op de hoogte?
Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Wij wijzen u op ons privacystatement